ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ Splitsecond, Jelo, Noreil,τιμωρο, Krast, ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ...?ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ? FUCK THEM ALL! PEACE!

9/14/2006

NOKID is back...

Χαιρετώ τους παντες και ζητώ συγνώμη για την απουσία απο το blog αυτό τον καιρο...Διάβασμα και διακοπές με κρατήσαν μακρυά. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που μπήκατε και διαβάσατε αυτές τις γραμμές.Το blog ξεπέρασε τις 1000 επισκέψεις και χαίρομαι ιδιαίτερα.Σημαίνει οτι δεν το διαβάζω μόνο εγώ!Για οσους εχετε μείνει λοιπόν εχω να σας ανακοινώσω την ίδρυση μιας νεας κλίκας στις Σέρρες...SMOKING SKILLS. Οι παλιοί SMS ανανεώθηκαν και επέστρεψαν. Δεν είμαστε εδώ για να πούμε οτι γαμάμε και δέρνουμε αλλά για να δείξουμε οτι και στις Σέρρες ξέρουμε απο break, μερικοί απο graffiti και όλοι μας απο hiphop γενικότερα.
Υπόλοιπα νεα... σύντομα θα ξαναδώσουμε το παρόν στο BOTY INTERNATIONAL 2006 για άλλη μια χρονιά για το οποίο θα ενημερωθείτε απο τις σελίδες αυτού του blog. Αλλα events μεχρι το boty 2006 δεν φαίνονται στον ορίζοντα (όσον με αφορά τουλάχιστον) για λόγους διαβάσματος και χρημάτων...χιχιχιχι.
Άλλα νεα...Αναμένουμε όλοι την ανανεωση του hiphop.gr. Την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ανανέωση όμως. Περισσότερο στην ποιότητα και όχι τόσο στην ποσότητα. Και ας ελπίσουμε να ρίξει κάποιος και μια ματιά για το τι γίνεται στον χώρο του break... Τα λέμε σύντομα λοιπόν!PEACE!!