ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ Splitsecond, Jelo, Noreil,τιμωρο, Krast, ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ...?ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ? FUCK THEM ALL! PEACE!

2/06/2006

1vs1 στη Θεσσαλονίκη...

Το Σάββατο 4 φεβρουαρίου έγινε στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στη σχολή της Νομικής ενα 1vs1 battle το οποίο διοργάνωσαν οι Cold N' Fresh.
Results:

1. Theo
2. Stuki
3. Rotwin

Δεν θα σχολιάσω τα αποτελέσματα (για αυτό υπάρχουν οι κριτές). Το μόνο που με στεναχωρεί είναι οτι για μια ακόμα φορά στο forum έχουμε κραξίματα και αμφιβολίες. Καλα...πριν πατε στα battles δεν βλέπετε ποιοί είναι κριτες; Αν δεν σας αρέσουν, ΔΕΝ ΠΑΤΕ! Αν όμως παρτε μέρος και χάσετε, μην παραπονιέστε. Αντί να βλέπετε την καλή πλευρά των πραγμάτων που βρέθηκαν κάποια άτομα να διοργανώσουν ενα σωστό event, κάθεστε όλοι και κράζετε... Οι κριτές δεν ήταν τυχαία bboys κακα τα ψέμματα. Όσον αφορά τον νικητή, χαίρομαι που επιτέλους ο Theo επιτυγχάνει μια πρώτη θέση και μια προσωπική ικανοποίηση γιατί αξίζει...Είναι απο τα λίγα bboys που κρατάει low profile και κάνει σοβαρή προσπάθεια. Respect και σε όσους πήραν μέρος...PEACE!