ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ Splitsecond, Jelo, Noreil,τιμωρο, Krast, ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ...?ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ? FUCK THEM ALL! PEACE!

1/17/2006

Το πρώτο videogame breakdance ειναι στα χερια μου!

Επιτέλους ο κοσμος του break "ικανοποιείται" απο ενα videogame της ubistof αποκλειστικά για το format playstation2. "Flow: urban dance uprising" ειναι ο τιτλος του εν λόγω παιχνιδιού. Σαν γραφικά είναι σε καλό επίπεδο ενώ υστερεί αρκετα (κατα την ταπεινή μου γνώμη) σε οσο αφορά το gameplay. Τα καλά στοιχεία του παιχνιδιού λοιπόν είναι το soundtrack και τα γραφικά ενώ σαν διασκέδαση προσφέρει πολλά πιστεύω για μια παρέα που θέλει να περάσει καλά. Αυτο το λέω διότι το παιχνίδι είναι ένα απο τα κλασσικά χορευτικά παιχνίδια οπου για να κερδίσεις πρέπει να πιέσεις τα πληκτρα στο ρυθμό. Αυτό δεν είναι παντοτε εφικτό λόγω της ταχύτητας των κομματιών και της παράξενης σε μερικά σημεία ερμηνείας των κομματιών. Ενα άλλο κακό της ταχύτητας ειναι το οτι δεν έχεις την ευκαιρία να παρακολουθείς το χαρακτήρα που κανει τα moves ακριβώς επειδή είσαι απασχολημένος στο να κοιτας τα βελάκια και να προσπαθήσεις να τα πετύχεις στο ρυθμό. Κατα τα άλλα είναι αρκετά διασκεδαστικο και έχει πολλές εφαρμογές όπως η υποστήριξη dance pad (το χαλάκι με τα βελάκια για να παίξετε πιέζοντας με τα πόδια και ¨χορεύοντας¨) και του eye toy (με το οποίο μπορείτε να βλέπετε τον εαυτό σας να χορεύει).
Οι χαρακτήρες έχουν πολλές προσωπικές κινήσεις και όσο προχωράτε μπορείτε να ξεκλειδώσετε κινήσεις, ρούχα, τοποθεσίες για τα battles, τραγούδια και άλλα πολλά. Το συνιστώ λόγω του οτι δεν υπάρχει άλλο παιχνίδι στην αγορά που να έχει ως κύριο θέμα το break και λόγω της σχετικά χαμηλής τιμής του (30 ευρώ έναντι των 60 που κοστίζουν σχεδόν όλοι οι νέοι τίτλοι για το ps2). Καλή διασκέδαση λοιπόν... PEACE!