ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ Splitsecond, Jelo, Noreil,τιμωρο, Krast, ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ...?ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ? FUCK THEM ALL! PEACE!

11/26/2005

Forum

Σήμερα το hip hop δεν περνάει την πιό "καθαρή" (όπως την εννοεί ο καθένας) και παραγωγική του φάση αλλά υπάρχουν άτομα που κοιτάνε την οδοντογλυφίδα που είναι χωμένη στου αλλου το μάτι και δεν κοιτάνε το παλούκι που είναι χωμένο στο δικό τους...Λέγοντας αυτά θέλω να πω οτι πολλοί στην Ελλάδα αντί να κοιτάνε το τι κάνουνε αυτοι για τη φάση, κάθονται ακόμα και ασχολούνται με το forum και το τι επίπτωση έχει στη φάση. Sorry κιόλας αλλα αν αυτοί που είναι πραγματικά στη φάση δεν προσπαθούν, τι μπορεί να κάνει ενα forum? Το έχω ξαναπεί. Η χρήση του forum είναι καθαρά ενημερωτική και επικοινωνιακή. Δεν διαμορφώνει τη φάση ενα forum. Ούτε αποτελεί στοιχείο αξιολόγησης της. Αυτό που είναι κακό όμως είναι οτι ένα κακό forum στερεί την σωστή ενημέρωση και την επικοινωνία σε άτομα που τη θέλουν πραγματικά.
Ο καθένας μπορεί να διαπιστώσει οτι η εμπειρία και οι γνώσεις του 99,99999% των χρηστών είναι ίση με αυτή ενός παιδιού 10 χρονών. Κανένας γνωστος writer, mc, dj, bboy που σέβεται τον ευατό του δεν γράφει πλέον στο forum. Αυτό που λέω με βάζει και μένα στο καζάνι. Ασχολήθηκα πολύ και έδωσα δικαιώματα που δεν έπρεπε να δώσω σε άτομα που δεν ξέρουν την τύφλα τους. Και οχι επειδή το λέω εγω αλλα επειδή φαίνεται απο αυτά που γράφουν. Δεν υπάρχει αξιολόγηση και αξιοπιστία. Εννοώ οτι ο καθένας κάθεται πίσω απο ενα PC και αυτομάτως θεωρεί οτι μπορεί ανώνυμα να μπαινει και να γράφει οτι του κατέβει στο κεφάλι. Το θέμα είναι οτι δεν υπάρχει έλεγχος. Η πολλή δημοκρατία βλάπτει όσους θέλουν να μάθουν και δεν έχουν ακόμα τις γνώσεις για να αξιολογήσουν αυτά που διαβάζουν. Είναι πολύ θλιβερό το γεγονός οτι πολλοί μπαίνουν ΜΟΝΟ στο forum χωρίς να κοιτάνε το υπόλοιπο site και ακόμα πιο θλιβερό το οτι δεν ξέρουν αλλα αυτό δεν τους εμποδίζει να μπαίνουν να βρίζουν, να εκφέρουν απόψεις και να κυνηγάνε posts τα οποία ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν προσδίδουν σεβασμό, κύρος και αξιοπιστία σε όποιον τα έχει.
Πριν καιρό έκανα κάποιες προτάσεις για να εξαλειφθούν εν μέρει αυτά τα στοιχεία. Ελπίζω να θεωρηθούν σοβαρά και να γίνουν πραγματικότητα. Είναι η δική μου άποψη αλλα πιστεύω οτι εκφράζει πολλά άτομα που σταμάτησαν να μπαίνουν στο forum απο αγανάκτηση. Κριμα γιατι πολλοί απο αυτούς μπορούσαν έστω και μέσω του forum να προσφέρουν στην σωστή ενημέρωση και στην ανάπτυξη των νέων ταλέντων που ισως υπάρχουν και δεν εκμεταλλεύονται. Εγώ θα συνεχίζω να μπαίνω και να γράφω στο forum. Με πολύ αυτοσυγκράτηση θα προσπαθήσω να μην απαντώ σε προκλήσεις. Ελπίζω μερικοί απο εσάς που διαβάζουν αυτές τις γραμμές να συμμερίζονται την άποψη μου και να προσπαθήσουν για την εξυγίανση του forum. Κλείνω λέγοντας οτι το forum βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση επειδή ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ το διαμόρφωσαν έτσι...Να το θυμάστε. Όλοι μπορείτε να μην δώσετε σημασία σε άκυρα posts και άκυρους χρήστες. Αργά η γρήγορα θα παψουν να γράφουν. Αν συνεχίσετε να δίνετα σημασια, δεν αλλάζει τιποτα. Peace!